Batuhan KAYA – SEO – Yazılım – Kişisel ve Güncel Blog

Site 1. rengi

Site 2. rengi

Topbar rengi

Menü ikon

Menü hover

Menü arama

Footer rengi

Tasarım

Backlink Nedir? En İyi Backlink Nasıl Alınır?

07.04.2020
12

Backlink, sitenize farklı web siteleri üzerinden gelen geri bağlantıların tümüne denmektedir. Bu geri bağlantılar dofollow ve nofollow olmak üzere ikiye ayrılır.

Backlink Hakkında Genel Bilgiler

SEO denilince akla gelen temel çalışmalar arasında yer almaktadır. Backlink çalışmaları sayesinde, web siteniz olduğundan daha iyi yerlere gelecektir. İlk olarak bu terim hakkında bilgi verelim.

Backlink nedir?

A ve B web siteleri düşünün. Bu sitelerden A sitesi daha otoriter. Site içerisinde B ile ilgili link veriyor. Bu durumda A sitesine gelen herkes, otomatik olarak bu linki görecek ve B sitesine yönelecekler. Buna backlink diyoruz. Yönelim, yönelme, aktarım gibi anlamlara gelmektedir.

https://tr.wikipedia.org/wiki/Backlink

Web sitem için neden backlink yaptırmalıyım?

Web sitelerin kurulum amacı, arama motorlarına uygun hale gelerek ilk sıralarda görünmektir. Dolayısıyla ziyaretçi trafiğini arttırmak. Bunun için birçok yöntem denenmektedir. Bunların en işlevseli olan SEO, bazı kategorilere ayrılır. Bahsettiğimiz bu yönelme çalışması da bunlar içinde yer alır. Hatta en önemlilerinden biri.

Backlink sistemi, sitenin kendi isteğiyle önerme durumu olmaktadır. Bu da arama motorlarının gözünden kaçmaz ve oldukça iyi bir izlenim ortaya çıkar. Böylece bu yöntemle, hem web sitenizin tanınmışlığı artar hem de arama motorlarında ilk sıranıza göre yükselme yaşayabilirsiniz. Bu da bu sistemin ne kadar işlevsel olduğunu gözler önüne seriyor.

Unutmayın! Kullanıcı etkileşimi olmayan, içerikleri okunmayan bir web sitenin, ölü bir siteden farkı yoktur. Etkileşim olması için, tanınması ve yapılan aramalarda çıkması gerekir. Bunun içinde bu çalışmaların yapılması oldukça önemli. Web sitelerin yükselmesi için yayınlanan içerikler, diğer kurallara uyulması ve bu çalışmalar oldukça gereklidir. Kısaca web sitenizin geleceğini düşünüp, iyi yerlere çıkmasını istiyorsanız değeri yüksek backlink oldukça önemli.

Backlink hizmetinde neden batuhankaya.com.tr tercih etmelisiniz?

Bu hizmetlerin yapılmasında bizi tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Bunlar:

  • Backlink çalışmalarında web site analizleri oldukça önemlidir. Uygun olmayan ya da kara liste içerisinde yer alan web sitelerde, bu çalışmaları yaptığınızda yarar sağlamaktan çok zararı olacaktır. Biz bu noktaya dikkat ederek, öncelikli olarak detaylı site analizi yapıyoruz. Sonuca götürecek olan siteleri seçerek, çalışmaları buralarda gerçekleştiriyoruz.
  • Bu çalışmalar kapsamında otoriter sitelerle çalışmak gerekmektedir. Backlink alınan site ne kadar alt yapılı ve güçlü olursa, sitenize yönelim o kadar çok olmaktadır. Bizde en güçlüler üzerinden hizmetlerimizi gerçekleştiriyoruz. Eğitim kurumu internet sitesi üzerinden backlink hizmeti veriyoruz. Bu otoriter siteler üzerinden verilen linkler, ziyaretçiler için oldukça güven vericidir. Bunun sonucunda sitenize yönelen ziyaretçiler çoğalarak, ziyaretçi trafiğinizde artış olacaktır.
  • Uzantılardan .edu /.gov backlink alımı için tüm detaylara dikkat ediliyor. Unutmayın ki bu link sistemi, faydalı olduğu kadar büyük hasarlara da neden olabilir. Yanlış yapılan bir adım ya da ayar, web sitenize büyük zararlar verebilir. Bu nedenle bu çalışmaları SEO uzmanlarımız aracılığıyla, titizlikle gerçekleştiriyoruz.
  • Bizi tercih etmeniz için en önemli nedenlerden bir tanesi ise doğallığa önem vermemiz. Tamamen reklam odaklı bir çalışma yerine, doğal yollardan ortaya çıkan, kullanıcıda o algıyı oluşturan tanıtım yazısı tercih etmekteyiz.

Kaliteli Backlink siteleri listesi 2020;

  • https://torgi.gov.ru/forum/user/profile/623652.page/
  • http://instatakipcisatinal.wikidot.com/home:home
  • http://publish.lycos.com/abattoira/2018/11/15/insta-takipci/
  • http://mp.antioquiatic.edu.co/189369-heydaytormz96x-insta-takiphttp://inube.com/blog2learn.com
  • http://edu.bashgmu.ru/blog/index.php?entryid=7106
  • https://www.pentaxuser.com/user/viscometera-415189
  • https://www.yelloyello.com/places/insta-takip
  • https://bucketlist.org/idea/BgpF/visit-bangkok/#.W-1DYegzaUkhttps://3dartistonline.com/user/iridize
  • https://my.desktopnexus.com/Luminous/
  • https://forum.ndemiccreations.com/member.php?action=profile&uid=11409
  • https://www.csslight.com/website/26223/instagram-Takipci-Satin-Al

Çok daha sağlam sırf bu kaliteli backlinklerin yer alacağı bir makale yayınlanacaktır. Halil.com.tr takipte kalarak ulaşabilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan SEO Terimleri Sözlüğü ( SEO Sözlük Rehberi GÜNCEL ) başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

BATUHAN KAYA » Kişisel Blog -
ankara tanıtım filmi